Siltac SF

Siltac SF Bekæmper bl.a. bladlus, spindemider, hvide fluer mm helt uden at efterlade reststoffer. Kan bruges på bl.a. agurk, jordbær, grøntsager, blomster osv. Vi bruger selv midlet i gartneriet, da det ikke er giftigt, men meget effektivt.

100 ml (rækker til 100 liter)

Pr stk 250,- (Købes ved kassen)

Placering:

Ingen placering fundet

Yderlig information

Kategori

Siltac SF er en grønnere måde til plantebeskyttelse. Det efterlader 0% reststoffer, 0% chance for opbygning af resistens og er 100% fri for kemiske ingredienser.

Produktet er dokumenteret effektivt mod blandt andet pærebladlopper, lus, spindemider, hvid flue og trips.

Siltac SF består af en unik kombination af silikone polymere, der ved kontakt danner et net over skadedyrene. De ramte skadedyr immobiliseres og dør inden for ca. 90 sekunder. Midlet skal derfor i kontakt med skadedyret, for at der sker en virkning.

For at opnå de bedste resultater er det vigtigt, at der sprøjtes ved så lav luftfugtighed som muligt – her anbefales en lugtfugtighed på højst 65% rh. Ved højere luftfugtighed er der risiko for svidninger.

Bemærk, planterne kan kun købes i gartneriet.

Vi har et stort udvalg af både sommerblomster, krydderurter og stauder. Åbent hele året rundt og salg direkte til private.

Lagerstatus er kun vejledende da vi er en fysisk butik og vi ikke laver de store mængder af hver sort. Kontakt evt. Lis på 29 60 04 23 for aktuel lagerstatus.

Scroll to Top