Ofte stillede spørgsmål
Nogle spørgsmål går igen og igen, vi har samlet nogle af dem her.
Det gør vi ikke, desværre. Det er der flere årsager til.
– Vi er en fysisk butik, og vi vil meget gerne give vores kunder den oplevelse det er og gå rundt i mellem alle blomsterne og selv vælge planterne ud. Så får man lige de planter man synes er flottest.
– Vi har et meget stort sortiment, og det vil kræve meget tid at holde en webshop opdateret med antal og lagerstatus.
– Vores planter er generelt store i forhold til hvad man normalt kan købe, og mange ting er skrøbelige (især sommerblomster), det gør det svært at pakke i en kasse, så det også ser ordentlig ud ved levering.
-Vi har rigtig meget at se til i specielt foråret, så vi vil helst lægge vores fokus på salget direkte fra drivhusene.
– Websalg = Store mængder emallage, vi prøver generelt at undgå at producere store mængder affald, men det er nødvendigt for at beskytte planterne under transport.
– Vi kan sælge næsten alle vores planter direkte fra gartneriet, så det er ikke nødvendigt med en webshop.
Meget gerne. Vi kan godt lide genbrug.
Dog i en stand hvor det kan bruges igen, og allerhelst potter uden en masse tryk.
Hvis i vil gøre os en stor tjeneste må potter gerne være sorteret nogenlunde op i størrelser
Vi varmebehandler alle brugte potter, så vi undgår sygedomme og ukrudt.
Både kasser og potter afleveres ved kassen. Potter afleveres i klare sække
Både ja og nej, som udgangspunkt sælger vi ikke til andre butikker, men vi sælger gerne til anlægsgartnere og kirkegårde. Ring eller send en mail, ved interesse.
Næsten alle planter vi laver sælger vi selv direkte fra gartneriet, vi har lidt vi har for meget af som bliver solgt igennem Gasa, og vi sælger også diverse udplantningsplanter til kirkegårde
Ja vi har åbent alle helligdage.
Vi har åbent hele året rundt hver dag 9-18
Nej, vi gøder vores planter med kunstgødning, men mange af de principper vi dyrker efter gør at vi næsten ikke behøver at sprøjte planterne.
Vi bekæmper først bladlus og spindemider og meldug, når vi ser det er der og ikke forbyggende. De midler vi bruger er biologiske eller mekanisk virkende og derfor ufarlige for mennesker.
Vi bruger næsten ikke stråforkorter, vi kan styre væksten på andre måder, bl.a. laver vi de fleste planter i lidt større potter og giver mere afstand. Vi klipper også nogle typer ned som hurtigt kommer i blomst igen. Et andet sted er vanding hvor nogle planter først skal have vand når de er begyndt at hænge(eksempelvis tomatplanter), derfor kan man opleve at finde tørstige planter, men det gør at planterne bliver kraftigere og stærkere og gerne vil fremad når de bliver plantet ud i krukker, bede og drivhus.